03 januari, 2007

Censur på nordicgamers.se

Under rubriken Ny svensk spelsajt lade jag tidigare i dag ut en länk på nordicgamers.se:s forum till den nystartade spelbranschen.se (som jag inte har något som helst att göra med). Det borde ju vara något som intresserar besökarna på ett nordiskt spelforum.

Gissa om jag blev förvånad när jag upptäckte att de raderat länken och dessutom möttes jag av följande meddelande: "Du har blivit avstängd (bannad) från det här forumet".

Tja, vad säger man?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl självklart att ett företag inte vill att du gör reklam för ett annat konkurrerande företag på deras hemsida. Regler om detta godkände du antagligen i deras registreringsfas.

Svarten sa...

Det där var ju tre år sedan nu, men det handlade alltså om en hemsida som drevs helt utan vinstintressen av en privatperson på hans fritid. Där emot gick det alldeles utmärkt att länka till diverse sajter som drevs av stora multinationella företag.

Snacka om att slicka uppåt och sparka nedåt.

 
This blog is in no way affiliated with or endorsed by the company Starbreeze AB or the Web sites linked to. The views and opinions expressed in these pages are strictly those of the page author(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Starbreeze AB.

Copyrights and trademarks are held by their respective owners.