11 juni, 2008

Starbreeze VD: Inget nytt The Darkness på G

GamesIndustry.biz har intervjuat Starbreeze VD Johan Kristiansson. Det framkommer att bolaget är intresserade av att utveckla egna, enklare spel och har mängder med idéer. Starbreeze har tidigare utvecklat egna spel och kan mycket väl tänka sig att göra det igen - om förutsättningarna är de rätta. Johan betonar att det handlar om att fokusera på rätt uppgifter och de satsar i första hand på stora, påkostade licensuppdrag.

Trots alla antydningar - och mer än det - från olika representanter för serietidningsförlaget Top Cow, så är Johan mycket tydlig när han får frågan om de arbetar på en uppföljare till The Darkness.

- Nej, det gör vi inte. Vi arbetar på två produktioner nu, den ena är Riddick och den andra är ett nytt projekt för Electronic Arts.

Läs hela intervjun

Inga kommentarer:

 
This blog is in no way affiliated with or endorsed by the company Starbreeze AB or the Web sites linked to. The views and opinions expressed in these pages are strictly those of the page author(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Starbreeze AB.

Copyrights and trademarks are held by their respective owners.