05 november, 2008

Årsredovisning för Starbreeze

Årsredovisning räkenskapsåret 2007-07-01 – 2008-06-30 (pdf)

VD Johan Kristiansson har ordet:

Vår produktion tillsammans med EA rullar vidare. Det har förekommit många spekulationer i media om vilket spel det är vi arbetar med. Det är dock EA som bestämmer när de vill släppa mer officiell information om detta projekt, Starbreeze får inte ge ut någon mer information i dagsläget. Det är ett generellt problem för Starbreeze att informationsgivningen till våra aktieägare ofta hämmas av de konfidentialitetsavtal som vi har med våra förläggare. Här måste vi tyvärr acceptera de spelregler som våra kunder ger.

Det känns roligt att kunna offentliggöra vårt nya samarbete med Atari, som tagit över förläggaransvaret för vår pågående produktion ”Chronicles of Riddick – Assault on Dark Athena”. Spelet ser mycket lovande ut och vi ser verkligen fram mot lanseringen till våren.

Starbreeze är för närvarande involverat i ett antal diskussioner med olika förläggare för att hitta ett nytt projekt som vi kan påbörja när Riddickproduktionen är avslutad. Jag har goda förhoppningar om att vi kan komma i mål med denna process, trots det svåra läget i branschen just nu. Naturligtvis finns dock inga garantier för detta innan ett kontrakt verkligen är påskrivet.

Inga kommentarer:

 
This blog is in no way affiliated with or endorsed by the company Starbreeze AB or the Web sites linked to. The views and opinions expressed in these pages are strictly those of the page author(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Starbreeze AB.

Copyrights and trademarks are held by their respective owners.