18 oktober, 2008

Klassiska spel: Syndicate - in game videoDet går rykten om att Starbreeze hemliga uppdrag för Electronic Arts, Project RedLime, är att göra en ny upplaga av den klassiska spelsuccén Syndicate Äldre spelare får något fuktigt i blicken och talar med darr på rösten om detta fantastiska spel och välkomnar jublande en ny version.

Spelveteranen Peter Molyneux, skaparen av Syndicate, sade nyligen i en intervju att det vore fantastiskt om spelet kom ut i en ny version, "Åh, jag skulle älska det."

Men vi som inte var med i spelsvängen när det begav sig undrar naturligvis hur detta underverk till spel såg ut på skärmen. Kolla in videon, så får ni se. Kom sedan inte och säg att allt var bättre förr. Men det var säkert lika roligt att spela då som nu.

Inga kommentarer:

 
This blog is in no way affiliated with or endorsed by the company Starbreeze AB or the Web sites linked to. The views and opinions expressed in these pages are strictly those of the page author(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Starbreeze AB.

Copyrights and trademarks are held by their respective owners.