08 mars, 2009

Riddick: Dark Athena bonus

Jag ser att både Amazon.com och GameStop har exklusiva bonuserbjudanden till de kunder som förhandsbeställer Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena till Xbox360. Amazon.com erbjuder den extra multiplayer-kartan Tracker star till Capture the flag och GameStop lockar med bonuskartan The tangle till Pitch black.

Enligt min ordbok betyder exklusiv "inte tillgänglig för många".
Det vore tråkigt om det blev så exklusivt att förhoppningsfulla förhandsbeställare får sitta ensamma och vänta på eventuella med- och motspelare. Multiplayer-karta för endast några få låter inte som någon lysande idé.

Game.se erbjuder "en exklusiv vägledning genom spelet av svenska utvecklarna Starbreeze själva" om man förhandsbeställer spelet. Jag antar att det handlar om den kommenterande del, som var mycket intressant, och fanns med i alla utgåvor av Escape from Butcher Bay. Om mitt antagande är korrekt så borde det framgå av erbjudandet. Om det handlar om något annat borde naturligtvis även det lyftas fram i texten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vin Diesel interview:
http://www.gametrailers.com/player/46486.html

Anonym sa...

Vad menar du med "till xbox360"? båda dom där exklusiva multiplayer kartorna finns till pc och Ps3 också om man bokar

Svarten sa...

Tja, varför skrev jag så?

Minns faktiskt inte, men visst blev det lite tokigt. Sånt händer. Å andra sidan utesluter det inte att de också finns till PC och PS3 :-)

För övrigt uppskattar jag bloggbesökare som är på hugget. Fortsätt gärna att hugga.

 
This blog is in no way affiliated with or endorsed by the company Starbreeze AB or the Web sites linked to. The views and opinions expressed in these pages are strictly those of the page author(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Starbreeze AB.

Copyrights and trademarks are held by their respective owners.