18 mars, 2009

Riddick: Dark Athena (demospel)Jag har kollat på flera videos med personer som spelat demon. Det är fascinerande att se vilka olika möjligheter till problemlösningar spelet ger och så många olika typer av spelstilar det finns. Allt från extrema smygare till de verkligt skjutgalna snubbarna som gärna sätter några extra skott i den som redan ligger död på golvet.

I demons första moment efter Riddicks samtal vid skärmen, är det många spelare som blir dödade när de bakifrån försöker smyga sig på de två medlemmarna i riot squads. Härligt att se hur elegant spelaren i den här videon löste situationen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl inget, själv lyckades man ju döda alla endast med hjälp av the ulaks ;D

Svarten sa...

Visst. Klart att du gjorde. Sänd över en video så lägger jag ut den på bloggen.

Anonym sa...

Haha faktiskt sant, fast jag dog väl kanske 100 gånger innan jag lyckades :D. skulle gärna lägga ut en video men vet inte hur jag går till väga för att spela in från xboxen,(förutom att filma direkt från skärmen, vilket kanske inte är så lyckat) ;)

Svarten sa...

"jag dog väl kanske 100 gånger innan jag lyckades"

Now we´re talking :-)

Anonym sa...

Haha jepp :D men kan det nu, Jag skickar gärna över en video om du accepterar en filmad från skärmen? ;)

Svarten sa...

Ladda upp den på YouTube och sänd en länk till mig (e-postadress i min profil) så lägger jag ut den på bloggen - om den inte har allt för dålig kvalité.

 
This blog is in no way affiliated with or endorsed by the company Starbreeze AB or the Web sites linked to. The views and opinions expressed in these pages are strictly those of the page author(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Starbreeze AB.

Copyrights and trademarks are held by their respective owners.